2021 Brand nye biler & MC´s

PAN AMERICA™ 1250

Pan America 1250

I 2021 har Harley Davidson planlagt en lancering af deres første Adventure Touring motorcykel. Harley-Davidson® Pan America™ genopfinder som den første ADV med et nyt drivaggregat – alt sammen noget, som giver dig frihed på dine egne betingelser i al slags terræn.

Oplev Harley-Davidsons off-road-historie og hvordan de har genopfundet Adventure Touring og se teknologien bag designet. Den komplette afsløring af Pan America finder sted den 22. februar.

Pan America 1250

Mangler du et nyt MC lån, så kan du få dette ved Autolånet.dk.

Audi e-tron

Audi e-tron GT kan vi være sikre på at få at se i løbet af foråret. Et teknologisk vidunder, der skal vise, hvad Audi kan og bane vejen for kommende og mere dagligdags elbiler. Teknisk er den næsten 2,3 ton tunge Gran Turismo med form som en Audi A7 beslægtet med Porsche Taycan. To elmotorer og det 94 kWh store batteri giver en systemeffekt på næsten 600 hk, Ja 600 HK!

Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron og Q4 e-tron Sportback er bygget på Volkswagen-koncernens MEB-platform og nært beslægtet med VW ID.4. Batteriet er på 82 kWh, rækkevidden er 450 km, og man kan allerede nu forudbestille Q4 e-tron på Audis hjemmeside. Levering ventes i andet kvartal. Prisen er endnu ukendt – introprisen for ID.4 er 375.000 kr. – vi må forvente en lidt dyrere Q4 e-tron. Mangler du et billån? Se mere på Autolånet.dk – her konkurrerer bankerne om at give dig det bedste lånetilbud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.