Få en aktiv hund til din aktive hverdag

Det skaber ekstra glæde og giver ekstra energi med en hund, der er aktiv og er livsglad. Det er en cavalier king charles spaniel. En absolut attraktiv hund.

En Cavalier King Charles Spaniel

Hunderacen Cavalier King Charles Spaniel er meget populær blandt danskerne. Nok mest fordi den siden 1800-tallet, har været avlet som selskabshund. Der findes omkring 20.000 af dem i Danmark. Hundene bliver mellem 10 og 14 år, og bliver op til 33 cm høje. Vægten er typisk et sted mellem 5,9 og 8,2 kg. Det er en munter hund, der elsker belønninger og opmærksomhed.

Meget familieegnet

En Cavalier King Charles Spaniel er en meget familieegnet hund. Det er en hund, der vil kunne følge dig overalt, og som du kan nyde stille og rolige stunder samme med. Hunden kan binde sig til de mennesker den bor sammen med, og den trives bedst i deres selskab. En Spaniel er en intelligent hund, der er glad for at glæde sin ejer. Faktisk kan hunden tilpasse sig de døgnrytmer som resten af familien har. Altså den kan lide at gå ture på samme tid, som sin ejer. Der findes meget få hunde, der er mere familievenlige end en Spaniel. Og så er det en hund, der kan blive dine børns bedste ven, og give så meget kærlighed til børnene.

Let at tage med på rejse

En Spaniel er let at tage med på tur. Både hvis der er tale om tur i sommerhus eller hvis det er en rejse med fly eller bil. Du skal selvfølgelig tage alle de forbehold, man normalt tager, når en hund skal rejse, men din Spaniel tilpasser ekstremt let de forhold, der findes.

Kan også være stædig

Det er primært glæde og godt humør, som hænger sammen med en Cavalier King Charles Spaniel. Men hunde kan også have en stærk, stædig side, som ofte hænger sammen med den opdragelse, du har givet hunden. Men generelt får du en dejlig hund med en Spaniel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *