En gaveide med fart på!

stablede gaver

Når man skal lede en virksomhed, er det vigtigt at man viser at man ser alle sine ansatte. Det gør man på mange måder, men vigtigst af alt gør man det når man skal give gaver til sine ansatte. Det er og opførsel at give sine medarbejdere en lille julegave. Dog står mange overfor det svære valg om hvad der skal gives og føler sig opgivende. 

For hvordan skal man finde en gave der taler til alle ens ansatte? Hvordan vælger man noget der viser omsorg og betænksomhed for alle ansatte? Det er jo praktisk taget umuligt. Dog kommer der her en gave, som alle med garanti vil sætte stor pris på. 

Giv et gavekort til dine ansatte

Når det kommer til at give noget til alle i din virksomhed, er det en god ide at give noget som alle kan lide. Her er det oplagt at give medarbejderne mulighed for selv at vælge deres gaver. Her er lykken med dig, for der findes flere virksomheder der tilbyder et koncept, hvor du køber et gavekort til ansatte, som derefter finder noget de selv gerne vil have.

Det kan være en god ide for mange at skaffe sig denne løsning, fordi der er et meget begrænset udvalg af gave, som du kan få gavn af. 

Når det kommer til at give de ansatte et gavekort, er det smart at vælge en butik med mange muligheder. På den måde sikrer du dig det bredeste udvalg, og dermed de mest tilfredse ansatte. 

Den gode side til gavekortet

Når du skal finde ud af hvor gavekortet skal komme fra, er det en god ide at se på hvilke måder du kommer til at gavne dine medarbejdere på lang sigt. Det er en god ide at se efter ting der er praktiske, fordi ting der kan falde i nogens smag, kan falde ved siden af den.

Derfor er gaver der ellers virker lidt kedelige, som en termokop eller en margretheskål, ikke nødvendigvis en dårlig ide. 

Når du skal finde de gaver, som man skal kunne vælge mellem, er det også en god ide at finde en side, der udbyder så bredt et udvalg som muligt. På den måde kan du finde noget der flader mere i alles smag, sandsynligheden for at finde noget bliver hvert fald større. 

Gavens værdi

Hvorfor er det egentlig så vigtigt at give julegaver på jobbet? Gaverne har tit ikke specielt stor værdi i forhold til hvor meget de ansatte tjener, hvert fald i kroner og øre. Det er nemlig ikke prisen på gaven der tæller her. Det vigtige er faktisk i langt højere grad at du viser at du sætter pris på dine medarbejdere. 

Det er også en måde at vise at du er en gavmild chef på. Du viser at du har overskuddet til give. Her er pointen at du kommer til at have meget mere tilfredse og overskudsagtige medarbejdere, hvis du giver noget ekstra. En gave er noget ud over det sædvanlige på en arbejdsplads, fordi den viser omsorg. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.