Undgå katastrofer i hjemmeklimaet

Har du en hverdag, hvor farten og spændingen ofte når højst? Så kan det være svært at omstille sig på at komme hjem til en stille og rolig hverdag. Der skal ikke meget til, før det bliver for meget, og de små irritationer kan komme til at fylde alt for meget. Hav derfor styr på de områder, hvor der kan opstå problemer. 

Sådan undgår du at tage alt for mange katastrofer med hjem, der kan trygge specielt på et parforhold. Husk at værne om hinanden og forkæle hinanden, så oplever du også selv en større frihed til at kunne være dig selv. 

Katastrofe

Katastrofer kan være store og små 

Hvad kan blive til en katastrofe i hjemmet? Der er de helt åbenlyse, hvor du glemmer at slukke for komfuret og hytten ryger i flammer. Men hvad med de små kriser? Når du f.eks. oplever, at du er løber tør for printerpatroner, inden du skal ud ad døren og til koncert. Der er selvfølgelig en forskel i forhold til graden af krisen her. Men pointen er, at selv de små problemer som manglede printerpatroner, kan blive til store problemer, hvis du ikke har det under kontrol. 

Og netop kontrol er nøgleordet her. Kontrol over printerpatroner betyder, at du har styr på, hjemmekontoret, men lige så meget, at der er styr på køkkenet, stuen og soveværelset. Hvis du oplever, at der kan opstå problemer på disse områder, så gør noget ved det. Få et bedre overblik ved f.eks. at skemalægge de ting, der skal fyldes op, gøres rent osv. Det giver en større frihed og gør hverdagen nemmere at tage del i. 

Undgå katastrofer i parforholdet

Når det kommer til parforholdet, kan det samme sådan set nævnes. Hvis I oplever problemer med små irriterende og ligegyldige ting, så gør noget ved det. Bliv f.eks. bedre til bare at trække stikket og stoppe diskussionen. Det kunne være, du bare skulle tage ud og får lavet gellack negle

Eller måske skal du blive bedre til at se, at problemerne er på vej og give en negletur til kæresten. De små katastrofer i parforholdet kan komme til at betyde alt for meget – for jer begge to. Husk hele tiden hinanden, det bliver I glade for i længden. 

Parforhold

Større frihed til det, der gælder

Er der styr på de her små katastrofer, der kan opstå til hverdag, vil du også opleve, hvordan der bliver bedre plads til dig. Du vil opleve, at der bliver mere rum for, at I begge kan være til stede i parforholdet, uden at være irriteret eller nervøs for, om der nu er noget galt. Og er det ikke det forhold, vi alle sammen gerne vil have? Hvis det er, så gør, hvad du kan, for at realisere det. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.