Find penge til hobbyen eller måske en julegave

Det er en dyr hobby at brænde benzin af. Sådan vil det formentlig altid være, selvom benzin, der måske en dag skiftes ud, egentlig ikke er det dyreste. 

Enhver, der går og sysler lidt med en motorcykel eller bil for at få den til at yde optimalt på banen, ved, at reparationer, reservedele for ikke at nævne tid er langt dyrere end benzinen. 

Så når hobbyen er en smule peberet, kunne du måske godt trænge til lidt hjælp, det gør hobbyen lettere tilgængelig. Og så skal alle pengene vel nødvendigvis heller ikke smides i motoren? 

Benzinafbrænding er en dyr hobby

Når hobbyen er dyr, hvad gør du så? Du glemmer alt om den hobby og så køber du en fiskestang. 

Nej, selvfølgelig gør du ikke det. Alle hobbyer og passioner koster noget, om det en masse tid, penge eller besvær, kan være det samme. 

Men det er en ulempe eller en udfordring, som du må håndtere. Selvfølgelig dropper du ikke din passion, bare fordi der kommer nogle penge imellem. 

De penge må kunne findes et eller andet sted, og det kan du have ret i. For har du styr på dine månedlige udgifter. 

Første og fremmest dit strømforbrug. For rigtig mange danskere ligger der en guldklump og venter på dem, lige så snart de får øjnene op for deres energiforbrug. 

Spar energi og få flere penge til din hobby ved at klikke på linket. 

Derudover vil du helt sikkert kunne spare på områder som: mobilabonnement, a-kasse, fagforening, streamingabonnementer, transport og måske endda på madkortet. 

Tjek dine månedlige udgifter igennem, der giver et fantastisk overblik og stærke muligheder.  

Penge gemmer sig rundt omkring 

Når først du får øjnene op for de besparelser, der ligger gemt rundt omkring i huset, får du lidt ekstra penge for hænderne. 

Der er med garanti områder, hvor du vil kunne spare. Når det kommer til økonomi, handler det om prioriteringer. 

Selvfølgelig har nogle poster første prioritet, og er derfor svære at pille ved. Men førnævnte faste udgifter samt de besparelser, der er dukket frem i coronatiden. 

Her gælder f.eks. restaurantbesøg, barbesøg, shoppingture osv. Hold fast i de besparelser, hvis du vil have flere penge til din hobby. Det handler om prioriteringer. 

Råd til en lille hundejulegave?

Med frygt for at du nu går i gang med en kæmpebesparelse, hvor I lever af havregrød og bananer, skal der også lyde en lide lempelse. 

Der skal være råd til de ting, der bare gør hverdagen nemmere, sjovere og bedre. Her kommer en hundelem. Så får hunden også en julegave i år. 

Selvom motorsport er en fest, fiser luften dog hurtigt at ballonen, når du kommer hjem til et hærget hjem, hvor smilene vender nedad. 

Der skal være plads, rum og råd til det hele. Det handler om prioriteringer, men de skal inkludere alle husstanden, medmindre du går ind for diktatur på hjemmefronten. 

Det er der heldigvis ikke særlig mange husstande, der sætter der lid til. Så husk nu hunden, selv i en sparetid. Det skal der være plads til. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.